Hozzávalók 16 cm-es tortaformához:
9 dl kókusztej, 12 evőkanál porcukor, 6 evőkanál étkezési porzselatin, 15 dkg hideg víz, ízlés szerinti színekben 6 féle színű gél állagú ételfesték
A rétegek elkészítése:
1,5 dl hideg kókusztejet kis lángon 2 evőkanál porcukorral felmelegítjük, de nem forraljuk fel. 1 evőkanál porzselatint 2,5 dkg hideg vízben felduzzasztjuk, 5 percet állni hagyjuk, majd mikrohullámú sütőben felmelegítjük és hozzákeverjük a kókusztejhez. Ha ez elkészült 1-2 csepp (nem szabad többet, mert elég intenzív színe lesz) gél állagú ételfestéket cseppentünk bele, majd alaposan kikeverjük és az elkészített tortaformába öntjük. Fagyasztóba helyezzük teljes dermedésig.
Mindegyik réteg ugyanígy készül, ugyanezekkel és ugyanennyi mennyiségű alapanyaggal, csak annyi különbséggel, hogy minden rétegnél más-más színű gél állagú ételfestéket használunk. Minden egyes rétegnél fagyasztóba helyezzük dermedésig, nagyon fontos, hogy teljesen megdermedjen mindegyik réteg a következő réteg rákerülése előtt, mert ha nem, akkor összekeveredhetnek a színek.
Ha minden réteg elkészült és megdermedt, akkor szépen levesszük róla a formát és jó éles késsel felszeleteljük és vagy így magában, esetleg gyümölcsökkel díszítve tálaljuk.