Tejcsokoládés, kakaós muffin

Elkészítési idő: 40 perc 

Hozzávalók 12 db muffinhoz:

23 dkg liszt, 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor, 0,5 csomag sütőpor, 8 dkg kristálycukor, 2 egész tojás, 8 dkg margarin, 2 dl tej, 10 dkg, ét- vagy tejcsokoládé pasztilla.

Elkészítése: 

Egy keverőtálba tesszük az összes hozzávalót, kivéve csokoládé pasztillákat és egy robotgép segítségével jól elkeverjük, majd most beleszórjuk a csokoládét is és óvatosan elkeverjük. A muffin sütőt kibéleljük tetszőleges méretű, színű muffin papírral és egyenlő mennyiségben a formákba kanalazzuk a tésztát. Előmelegített sütőben 160 fokon, 20-25 perc alatt készre sütjük. Langyosra hűtve vagy teljesen kihűtve kínáljuk. 

Tipp: tetejét megszórhatjuk csokoládé reszelékkel vagy csokoládé forgáccsal 

Képviselőfánk tortaformában

Elkészítési idő: minimum 6 óra hűtőztetéssel  Hozzávalók a tésztához egy 22 cm-es tortaformához: 2,5 dl víz, 12,5 dkg vaj, 15 dkg liszt, 0,5...