Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók 4-6 személyre:
20 dkg natúr krémsajt, 30 dkg friss vagy fagyasztott málna, 3dl 30%-os tejszín, 3 evőkanál cukor, 0,5 dl víz, 1 evőkanál étkezési porzselatin
Elkészítése:
A zselatint a hideg vízben megduzzasztjuk 8-10 perc alatt, addig turmixgépben a krémsajtot krémesre keverjük, hozzáadjuk a málnát, a tejszínt is és alaposan összekeverjük. 10 perc duzzasztás után a zselatint mikrohullámú sütőben felforrósítjuk és hozzáöntjük a turmixgépben lévő masszához, majd összekeverjük. Tetszőleges méretű poharakba töltjük és hűtőbe helyezzük 15-20 percre. Tejszínhabbal, málnával díszítjük és már fogyaszthatjuk is.