Hozzávalók 20-25 db-hoz:
3 teáskanál vaníliaaroma, 20 dkg cukor, 60 dkg finomliszt, 2 db tojás, 30 dkg margarin, 1 teáskanál só, 2 csepp ételfesték minden színből (6 féle szín)
Elkészítése:
Habosra keverjük a cukrot a margarinnal, majd apránként hozzáadjuk a többi hozzávalót is. A tésztát 6 felé osztjuk és beledolgozzuk a 6 féle színű ételfestéket.
Kinyújtjuk a tésztát, egymásra tesszük, majd óvatosan feltekerjük és 1 órára hűtőbe helyezzük. 1 cm-es darabokra szeleteljük a tésztát, tepsibe rakjuk őket és készre sütjük körülbelül 15 percig 160 fokon. Az alaposan megmosott, megszárított hurkapálcikákat még melegen a sütibe szúrjuk és úgy tálaljuk.
